Nejnovější recenze ze sekce Tašky na kočárek
- Kvalitni
- Vhodné do deště
- Nepraktické
S batůžkem jsem bohužel nebyla spokojená, sice se do něj vejde spousta věcí, ale jeho řešení je nepraktické - hluboký, plnění pouze vrchem, takže když potřebujete něco vyndat ze spoda, dlouho hledáte. Navíc po dvou měsících používání se rozpárala podšívka. Při procházkách svou velikostí na kočárku překážel. Výhodou je svrchní materiál, který nepromokne.
funkční
- Ideální velikost
- Pěkná barva
- Zadní rozpínání
- Materiál šustí
- Chybí kapsa na mobil nebo peněženku
Poměr cena-výkon je adekvátní. Ale vadí mi, jak materiál divně šustí při každé manipulaci. Taky mi chybí nějaká menší kapsička na doklady, mobil apod., abych to nemusela dávat k věcem pro miminko.
TFK Diaperbag sand
Přidáno: 26. srpna 2024
(naposledy upraveno 26. srpna 2024)
Zakoupeno v Dětské kočárky
Je to opravdu super
Bohužel popruhy vydržely jen 14 dni potom jsem je musela spravovat
Batoh je pěkný, líbí se mi
- Pevný materiál
- Dá se sbalit do malého rozměru - kompaktní
- Množství popruhů, které umožňuje více možností a způsobů přenášení kočárku.
- Možno nosit jako tašku přes rameno, nebo batoh, případně jen za poutka v ruce
Pořídili jsme na cesty letadlem a ochranu kočárku před poškozením, snad účel splní. Zdá se v pořádku.
velikost celkem jde, ale kvalita nic moc
Skvely batoh,vejdou se do neho veci i pro dve deti:)
Nobodinoz Taška Hyde Park Terracotta Check
Přidáno: 22. července 2024
(naposledy upraveno 22. července 2024)
Zakoupeno v Simplykids.cz
- hezký vzor a barva, decentní a přitom má šmrnc
- opravdu obrovská! pojme nosítko, deku, náhradní oblečení a mnoho dalšího
- upevnění těsně ke kočárku se mi zdá bezpečnější než tašky, co se věší na rukojeť - ty mohou kočár převrátit, tohle se mi zdá stabilnější
- snadné přichycení na sucháč
- sucháče se asi časem opotřebují, u jiné tašky na kočárek se mi to po roce stalo, ale jde to vyměnit
- je to jen pytel, nemá uvnitř žádné kapsy, hůř se v něm hledá
- dražší, ale kvalita podle mě odpovídá
- Jsem velmi spokojená, super taška - batoh, má velmi mnoho kapes,je to super.
- možnosti organizace věcí uvnitř
- vzhled
- popruhy a možnosti uchycení/nošení
- podložka pro přebalování
- tvar a velikost
- velikost
- hodilo by se nějaké méně komplikované odepínaní z kočárku
Manželka je s taškou moc spokojená, dá do ní vše co potřebuje a zaroveň "nepřetéká" věcmi, jako v případě klasické tašky přes kočárek, kterou měla doteď. Díky tvaru a mnoha kapsám, se věci vevnitř dobře uskladňují a láhev, která zabíra nejvíce místa, se dá pověsit za karabinu za očko, aby byla k dispozici a zároveň mohla uvolnit místo.
Mohla by být o kousiček štědřejší na místo, na druhé straně to zase pak nevypadá jako nějaká krosna na výlet, ale pěkný městský batoh na drobnosti.
Canpol babies batoh LADY MUM černá
Silvie
Přidáno: 30. června 2024
(naposledy upraveno 30. června 2024)
Zakoupeno v OnlineHračkářství.cz
- Batoh odpovídá popisu z eshopu. Je akorát velký, má přebalovací podložku, mnoho kapes na všechny věci pro děti a dá se snadno připnout na kočárek.
- Vypadá kvalitně.
- V přední kapse jsou izolační přihrádky na dětskou lahev, takže již nepotřebujete brát termo tašku.
- Vychytávkou je klíčenka v batohu, na kterou snadno klíče připnete a nemusíte je pak složitě lovit.
Škoda, že batoh nevyrábějí i ve variantě se stříbrnými zipy.
- Krásná a prostorná taška
Produkt jsem doposud neobdrzela6
- Velice spokojen. Doporučuji. Lehké,objednej. Děkuji
- Dobrá taška
- Pěkný design
- Patentky drží velmi pevně
- Patentky se velice špatně zacvakavaji, ja osobně s tím mám veliký problém