Nejnovější recenze ze sekce Tašky na kočárek
- Prostorný, nepromokavy materiál
- Krátké uši na zadá
- Krásná taška za výbornou cenu
- taška je velká, bez problémů pojme všechny potřeby pro mimino
- Skvělý design
- Praktická rozkládací až na podložku
- prostorná
- kvalita zpracování
Taška mne nadchla, skvěle sedne ke kočárku. Trošku mě mrzí trčící nitě kolem zipu, které jsem musela hned ustříhnout. Čekala bych lepší zpracování. Na druhou stranu, i když nevypadá nijak obrovsky, vejde se do ní vše, co potřebuji, čímž mile překvapila.
- skladná, dobře členitá
- kapsy na lahve
- prostorná
- kvalitní materiál
nic
- Pojme i velký nákup
- Izolavane prihradky na lahve
- Skryta kapsa na zadech po popruhy
- Pripravena poutka a prilozene pasky napridelani na kocarek
- Opravdu prostorná a navíc designová
je super
- Taška je dostatečně prostorná, obsahuje vše potřebné v jednom, má vnitřní kapsy např. na vlhčené ubrousky a pleny, takže se to nemíchá s oblečením...
ok
- Velikost
- Dostatek kapes
- Přebalovací podložka součástí
- Termoobal na láhev součástí, jde přidělat poutkem na patentek
- Uchycení na suché zipy
Tašku jsem vybírala dlouho, tato je velmi prostorná s dostatečným množstvím přihrádek, na přední i zadní části má také kapsy na zip, po stranách malé na gumu - do nich se krásně vejde 0,5l petka. Součástí je také samostatná menší přebalovací podložka a termoobal na láhev, který jde poutkem připnout třeba na madlo kočárku.
Tašku po odepnutí beru i na nákup, je festovní a hodně unese, ramenní popruh je posuvný a dostatečně dlouhý aby se dala nosit i křížem přes záda, navíc velmi dobře vypadá.
Materiál je omyvatelný a dobře se udržuje.
Jediná drobná nevýhoda je v uchycení na suchý zip. Než se to namotá na madlo kočárku tak to chvilku trvá, navíc ustavičným sundáváním a nandáváním poutek se můžou suché zipy poničit a nebudou držet. Tašku sundávám i několikrát za den při skládání kočárku do auta, vyřešila jsem to koupí pěkných karabinek - poutka mám suchým zipem přidělaná stále na madle, na konci zavěšené karabinky a tašku jednoduše připnu za očka během vteřiny a suché zipy se už neničí.
Kvalitní festovní výrobek, který i dobře vypadá, za mě spokojenost.
- V barvě kočárku
- Žádné
Zatím žádné zkušenosti
Tašce není co vytknout, ovšem v té co mně přišla nebyl popruh přes rameno.
- Ideální velikost (ani velká, ani malá)
- Má spoustu kapsiček
- Poutka pro uchycení na kočárek zatím drží
- za tu cenu dobrý produkt,možná bych uvítala hlubší přední kapsy
- kvalitní zpracování
- kompatibilní s více kočárky Bugaboo
dárek
Hodně úložného prostoru, hezká. Jedině, čeho se bojím, že do ní bude pršet, sněžit protože se nedá celá zavřít.