Nejnovější recenze ze sekce Tašky na kočárek
- prostorná
- uzavíratelná na zip
- mnoho dost velkých kapes - jak uvnitř, tak zvenčí
- pevný materiál
- když se naplní, suchý zips ji neudrží na kočárku
Taška je z pevného materiálu a hlavně dost prostorná. Prakticky se dá do ní naskládat vše potřebné. Bohužel suchý zip ji na madle kočárku neudrží. Neustále se pod její váhou rozepíná.
- Velikost
- Prostor
- Tvrdý, nepoddajný materiál
- Nekvalitní zpracování
- Na obrázku pěkné, ve skutečnosti jak z tržnice
Za mne velké zklamání. Ty zipy, které ani nešly dopnout? To bych se styděla. Někomu to možná nevadí nebo mi přišel vadný kus, ale nekvalitní se mi zdál i materiál, celkový vzhled. Z Polska za přehnanou cenu
- Zda se prakticky, ale ucha od batohu vcelku nešikovně “trčí” kolem
Velmi praktická taska, pro mě zatím nejlepší ze všech
- Krásný, lehký, hodně kapsiček na drobnosti
Super prostorný batoh, který je učelný a vzhledově hezký
- Spokojenost, velmi dobré rozměry
- Velký vnitřní prostor
- Hodně kapes
- Hezký design
Super přebalovací taška. Hodně věcí se do ní vejde. Je i vzhledově moc hezká.
- Velká a prostorná taška
- Barva není bílá, ale světle žlutá, což mě zklamalo
Až na tu barvu je taška dobrá. Uvnitř má jednu rozepínací kapsu a malou taštičku na zip, třeba na mobil nebo drobnosti jako klíče, balzám, kapesníčky.
- High quality, spacious with lot of small pockets and nice looking backpack.
- Kompaktni
- Prostorna
- Spousta prihradek
- Lze pripevnit na jakykoliv kocar
- Soucasti je i obal na lahev a prebalovaci podlozka s takovym nepromokavym chranicem (neco jako do postylky), ten je zvlast, v bile barve, da se v pohode vypraz
- Zapinani, ve to na takovou presku, ktera se zasune do takove kovove karabinky, ake jde to ztuha, asi se to musi vychodit, ale nastesti se da do tasky dostat i hornim zipem
- Prostorna taska
- Vetsi nez jsem cekala
- Omyvatelna
- Ma mnoho kapes
- Termo kapsu na mleko-caj
- Krásný batoh, skvělý materiál, prostorný, včetně obalu na láhev, klíčenky, menší kapsičky a držáků na batoh. Přesně podle mých představ. Barva odpovídá fotografii.
- Bohužel přišel s vadou, takže řeším reklamaci.
Velká spokojenost -taška na kočárku super sedí !!!
- Lehká
- Malá kapsa
- odpovídá popisu
- hezká barva
- kvalitně vyrobeno - materiál i provedení
- spousta kapes
Zatím velká spokojenost a krásné zpracování.
- Jedinečnosť
- Dizajn
- Množstvo priehradok na rôzne veci.
Taška sa hodí k nášmu kočíku, ktorý má zlatistý rám. Taška je bronzovo-zlata a má až 9 rôznych priehradiek na veci. Po roztvorení zipsu sa bez problémov dostanem ku všetkému, čo v taške je, na rozdiel od ruksaku, ktorý sme mali predtým. Páči sa mi aj jej nosenie na rôzne spôsoby- taška na plece, na kočík, ale aj ako ruksačik. Veľkosť je tak akurát. Hlavná klopa je na magnet a pod ňou je hlavná priehradka v taške na zips. 5 vreciek a priehradiek je na vonkajšej časti tašky a 4 (vrátane hlavného priestoru) vnútri, vďaka čomu ma všetko v taške svoje miesto.
Dámský městský batoh světle zelenkavý je praktický má spoustu kapes je skvělý.
Batoh je prostorný se spousty úložných kaspiček,pohodlný.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »