Nejnovější recenze ze sekce Tašky na kočárek
- Velká, prostorná taška/batoh. Krásný design a kvalitní zpracování. Spousta kapes, vejde se do ní skutečně hodně a navíc mě nebolí záda po celodenním nošení.
- Vyšší cena.
- prostorná
- má úchytky na kočárek
- má dvě kapsičky vepředu, dvě vzadu a na obou bocích - drobnosti jsou rychle dostupné
- mohla by být vevnitř více rozdělená, takhle je trošku nepřehledná
- Pevný
- Bytelný
- Prostorný
Používám ho třičtvrtě roku. Nosím ho všude, na kočárku i na zádech. Vše funguje jak má.
Popruhy jsou dostatečně dlouhé. I manžel si nahodil batoh na záda a nestěžoval si na délku popruhů. Manžel je vysoký štíhlý a já průměrné postavy.
Neberu to jako nevýhodu, ale je lepší být při zapínání zipu šetrnější a zipy k sobě přitisknout.
- byl to dárek a majitelka je nadšená
není
již to byl druhý batoh,velká spokojenost
- Krásný design
- Ideální velikost
- Praktické kapsy uvnitř
- Velké množství kapes, jak je již popsáno v popisu zboží
- Vychytaný a propracovaný do posledního detailu
- Vysoká cena
Zatím mám vyzkoušeno a nosím jako batoh při nošení miminka v nosítku. K připnutí na kočárek se chystám až bude dcera moci v kočárku sedět a jsem zvědavá, jestli se nebude batoh/taška plést pod nohy a také tíhou převažovat kočárek dozadu. Celkově jsem zatím moc spokojená.
Taška je velice prostorná a pěkná
odpovídá popisu
Taška vypadá z venku opravdu pěkně, má dobré zpracování, jediné co mě zarazilo byla papírová výstelka dna tašky. Součástí je také cestovní přebalovací podložka, která se jistě bude hodit. Taška má spoustu kapes jak z vnitřní, tak venkovní strany, které dodají věcem alespoň nějaký řád, který ocení každá maminka.
apsolutně splnuje vše
- Pěkný materiál
- Super rozměry. Dá se upevnit na kocarek i vzit na záda (třeba když nejdu s kočárkem ale s nosítkem). Ma hrudní pás. Uvnitř ma spoustu kapes. Je voděodolný.
- Uvnitř poněkud smrděl :( Tak jsem si jej musela vyvoňat
Batoh je super kvalitní materiál, spousta kapes. Obdivovala jsem ho u kamarádky která ho má na kočárek. Já jsem si ho koupila na běžné nošení a zatím spokojenost.
- Vše na svém miste
- Vše po ruce
- Šikovna přední kapsa
- Barva je spíše tmavě seda
- Velký
- Lehký
- Kvalitní
- Hodně kapsiček
Pevný, kvalitní a prostorný batoh.
- rychlost, spolehlivost, krásné zboží
- Velikost
VELICE PRAKTICKÁ 2 TYPY ZAPÍNÁNÍ KE KOČÁRKU ZA MĚ SUPER
- taška vypadá přesně jako na obrázku, zdá se kvalitně ušitá
- množství prostorných kapes
- variabilní popruhy
- moc pěkný vzhled
- přebalovací podložka jako bonus
- na vyztužení dna vložený ohnutý karton, což mě trochu zaskočilo a pobavilo zároveň, ale svůj účel to splní, jen ho raději obalím igelitem proti případnému promočení