Nejnovější recenze ze sekce Tašky na kočárek
- Hodně vnitřních kapes
Z tašky jsem nadšená. Má krásnou barvu. Spousty kapes. Vypadá elegantně i když ji máte přes rameno.
- Opravdu velká a prostorná taška, vejde se do ní vše, co pro malou potřebuji.
- Možnost připnutí ke kočárku, nebo možnost mít tašku přes rameno je super!
Kdo nechce nosit více tašek, nebo mít u kočárku plný košík, tak tato taška je skvělou volbou. Cena tašky mě také mile překvapila. Jsem velice spokojená. Za málo peněz hodně muziky.
Byl to darek a moc se libil,takze spokojenost
- Pevný, hodně kapes
- Těžko se zapíná, zejména když je zavěšen na kočárku
- Mohl by být větší
Super taška nemám co vytknout. A zásobník na ubrousky je bomba ☺
- velikost
- kvalitní materiál
- uchycení ke kočárku je na suchý zip, když je batoh plný, úchyty ho neunesou
Batůžek je krásný a splnil mé očekávání. Nemusí se využít jen nakočárek a jako přebalovací batoh, ale i jako módní doplněk pro maminku. Určitě ho využiji, jak začnu dceru nosit v nositku, protože je opravdu moc krásný
- Velká
- Kvalitní
- Hodně kapes
- Celková spokojenost
- Úchyt jenom na kočárky Doona
- Krátké ucho, které se dává přes rameno
- Perfektní batoh.
Taška přesně splňuje to, co od ní očekávám, vejdou se do ní všechny potřeby, co mimčo na procházce potřebuje. Taška je přes rameno, popruh se dá zkrátit patenty, je lehká, materiál kvalitní. Za tu cenu je luxusní! Doporučuji.
- Dostatečne velký.
- Oceňuji možnost nošení přes rameno
- Veľká, zmestím do nej všetko
- Univerzální taška na všechny kočárky
- Dostatečný objem
- Vydržela chvilku, brzy se začala trhat a mohla jsem ji vyhodit
Chtěla jsem levnou tašku, která jde připnout na jakýkoliv kočárek (používáme dva), ale není dělaná na těžší věci, což je pro mě bezpředmětné, protože s sebou pořád vozíme flašku s pitím či svačinky. Takže jsem ji brzy vyhodila, víckrát bych ji už nekoupila.
- Krásná prostorná taška na kočárek. Má hodně kapes,pěkně řešená.
- dostatečně velká, uvnítř s velkou kapsou a dvěma postraními, lehká, možnost nosit přes rameno
Prostorná, kvalitně provedená, nádherná barva, perfektně sedí ke golfkám od Elodie
trochu menší, než jsem čekala, ale zase nebudu s sebou nosit plno zbytečností. Plínky a věco na přebalování se tam vejdou i nějaké jídlo a pití pro mimčo.
Prakticka, velka, omyvatelna kabelka
- prostorný
- spousta kapsiček
- hezký design
- hodí se ke každému kočárku
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »